Henter strik i Letland

Niels Bendix er lige nu ankommet med færgen til Klaipeda for at køre gennem Litauen til Rite Højskole i Letland. Der har været mange besværligheder for at komme til Letland i disse coronatider. Niels er lige blevet færdig vaccineret og fået sit coronapas. Trods det skulle han have en pcr-test som skulle være max 72 timer gammel. Desuden skulle han have et entri- dokument til Letland, som højst måtte være to døgn gammelt. Når han så kommer til Letland, skal han være 10 dage i karantæne. Da Niels havde pakket bilen, og mente at nu var han klar, kom cpr-testen ikke, men var forsinket, men nåede dog at komme lige inden han skulle afsted. Men der var mange ting, der skulle passe sammen for at det kunne gå op. I skrivende stund er han ankom han i morges til Litauen med færgen fra Sverige til Klaipeda og Niels er nu nået til byen Siaulai. Ca kl. 16.00 vil han være fremme ved skolen i Letland. Formålet med turen er at købe strik hos strikkedamerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *