Hvad er en pulsvarmer?

Hvad er en pulsvarmer?

Det er i princippet en vante som skal varme ens hænder. Men da man i mange tilfælde skal kunne bruge fingrene til forskellige funktioner kan fingervanter virke hindrende i ens udfoldelser. Derfor er det hensigtsmæssigt med vanter uden fingre. Det kan umiddelbart lyde som en joke men det er tværtimod en ganske brugbar opfindelse. Ofte holdes fingrene alligevel varme af de bevægelser som udfører forskellige funktioner.

rød pulsvarmer med hvid stjerne
Rød pulsvarmer med hvid stjerne

Nogle af de mest oplagte situationer hvor pulsvarmere er velegnede er ved cykling og ved brugen af en computer. Når man cykler er det vigtigt hurtigt og sikkert at kunne skifte gear og aktivere ringeklokken (selv om nogen hellere vil råbe end bruge den). Jeg skal selvklart ikke reklamere for brugen af mobiltelefon medens man cykler, selv ved gang kan det være farligt at anvende mobilen, men ikke desto mindre er det alligevel en udbredt trafik både at gå og cykle medens man læser på mobilen, og så er det trods alt bedst hvis man rammer præcist og ikke forsøger med en stor tykfingervante.

Hvem der har fundet på begrebet pulsvarmer, men det må vel henføre til at man netop kan føle pulsen i håndleddet og det vil man så varme, det er nu nok ikke med til at skabe en høj puls ligesom jeg ikke har hørt om at pulsen kan blive for lav af lokal afkøling. I øvrigt taler man jo også om en håndledsvarmer og de to ting er vel synonymer medens armvarmer er klart længere.

I øvrigt findes modellerne også i udgaver hvor den enkelte finger kan vippes af og på så man selv kan bestemme hvilke fingre der skal være frie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *