Kolde fingre og håndled kan holdes varme

Kolde fingre og håndled kan holdes varme med strikkede håndledsvarmere.
Mange har her i krisetider og en kold vinter fået øjnene op for at håndledsvarmere og pulsvarmereeller hvad man nu kalder det kan være løsningen på problemet.
Vi er vant til at vanter er alfa og omega når vi skal ud i koldt vejr hvad enten det er for at arbejde eller stå på ski eller lignende udendørs aktivitet.
Men det er nyt at selv kontorfolket kan have brug for at få varmet hænder selv om de er aktive på tasterne og her hjælper almindelige vanter jo ikke.
Men pulsvarmerne holder fingrene fri så de kan ramme en tast og kun en tast. Desværrefor dig (men glædeligt for os) har mange fået øjnene åbne for denne mulighed. Vi har derfor solgt rub og stubaf vores lækre strikkede pulsvarmere af uld. De har oveni de varmende egenskaber nogle flotte traditionelle mønstre som kan live op på ethvert kontor.
Så hvis du er gået forgæves på vor stand på Christianias julemarked til fordel for juleløses jul, hjælper det desværre ikke at forsøge her i vor online butik, da vi midlertidig har besluttet at tagevarerne ind til Christiania på de sidste to dage for ikke at stå med en hel tom butik på markedet.
Skulle der efter markedets slutdato den 20.12 være noget tilbage vil det igen lagt ind her på vor online butik og vi har endvidere mulighed for at tage enkelte nye strikkede varer med hjem fra Letland i Februar og de vil selvfølgelig blive lagt ind her.
Skulle du have specielle ønsker og ikke mangler det akut er du velkommen til at skrive til os da vi så muligvis vil kunne få det strikket i løbet af et par måneder.
God Jul til alle der elsker vor lettiske strik, de lettiske koner der strikker og Rite Højskole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *